Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Članki

petek, 3. december 2010, ogledov: 2392

Tabor v Ospu

V soboto smo se zarana (beri: ob 8.20) odpravili proti Ospu, kjer smo mislili preživeti naš plezalni tabor. Na poti smo se ustavili na kavi, kjer smo se odločili da bo naš cilj plezališče v Črnem Kalu.

Fotogalerija

Na cilju nas je pričakalo super vreme, ki se je obdržalo vse do konca dneva. Takoj na začetku so se bolj izkušeni plezalci odločili, da bodo plezali v sektorju kjer so težje smeri, ostali pa smo se zadovoljili s smermi z oceno 5. Imeli smo tudi možnost opraviti praktičen del športno plezalnega izpita, a se zanj ni odločil noben iz alpinistične šole. Dan je ob izvrstni družbi zelo hitro minil in kmalu nas je ujela noč. Odpravili smo se proti Ospu, kjer smo se okrepčali in tudi (predvsem zaradi mraza) tudi kakšnega spili. Zvečer nas je čakalo še super potopisno predavanje, ki nam ga je pripravil balvanski plezalec Luka Podbrežnik.

Noč smo preživeli v kampu Vovk, kjer so nam odstopili prostorno garažo.
Naslednji dan nas je pričakalo slabo vreme, zato smo se odločili da po jutranjem pohodu do stene, zapustimo Osp in se vrnemo proti domu. Pot je kljub slabim razmeram na avtocesti minila brez težav.
Na poti domov smo se odločili da se sem definitivno še vrnemo!
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med članki