Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, ponedeljek, 27. oktober 2014, ogledov: 4480

Izberite Ime tedna - VAL 202

Spet izbiramo ime tedna. Kandidati so navedeni spodaj, možnosti za glasovanje pa naslednje: glasujete lahko v spletni anketi, pokličete v studio ali pošljete SMS. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.

Luka Lindič, Marko Prezelj in Aleš Česen, alpinisti, ki so v indijski Himalaji splezali že nekajkrat alpinistično neuspešno »napadeno« novo smer v severni steni Hagshuja ... 

Glasujete lahko na spletni strani VAL 202 

Otmar Zorn iz podjetja Varsi, ki mu je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije podelila letošnje priznanje Podjetnik leta, najstarejše slovensko priznanje slovenskim podjetnikom. Njegovo podjetje je edino v Evropi, ki izdelujejo varistorje, ki pred udari strel zaščitijo vse, od televizorja do vetrnih elektrarn. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)

Vlado Novak, igralec, ki so mu ob zaključku letošnjega 49. festivala Borštnikovo srečanje podelili najpomembnejšo nagrado, Borštnikov prstan. V bogati gledališki karieri je odigral prek 120 gledaliških vlog, med njimi tudi izjemne karakterne, pa tudi številne televizijske in filmske, poznane najširšemu občinstvu (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Luka Lindič, Marko Prezelj in Aleš Česen, alpinisti, ki so v indijski Himalaji splezali že nekajkrat alpinistično neuspešno »napadeno« novo smer v severni steni Hagshuja, označeno z najvišjo težavnostno stopnjo, kar je najpomembnejši slovenski alpinistični dosežek letos (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.

Vir: VAL 202 
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med novicami